Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

 

 

Το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου είναι από τα πρώτα που λειτουργησαν στην Ελλάδα το 1974.Απέχει 2χμ. από το ορεινό χωριό Χάνια ,12χμ από το όμορφο χωριό της Πορταριάς και 27χμ. από την πόλη του Βόλου.Η τοποθεσία Αγριόλευκες βρίσκεται στους πρόποδες του όρους πηλίου.

Λειτουργούν αναβατήρες που εξυπηρετουν 450-500 άτομα την ώρα δίνοντας την δυνατότητα στους σκιερ,να φτάσουν στις πίστες Θέτις,Φαλκονέρα,Πανόραμα και των αραχαρίων συνολικού μήκους 5χμ.

Το χιονοδρομικό κέντρο είναι πολύ δημοφιλές και πολυσύχναστο κατά της διάρκεια της χειμερινής περιόδου.Εκτός από σκι μπορείτε να δοκιμάσετε και άλλες χειμερινές δραστηριότητες.Το χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες βρίσκεται σε μια θαυμάσια γραφική περιοχή του Πηλίου,όπου,η φύση βρίσκεται απόλυτα σε αρμονία,προσφέροντας πανοραμικά μαγευτική θέα,στην πεδιάδα και γαλάζια νερά του Αιγαίου και του παγασητικού.

Τέλος το κέντρο διαθέτει καταφύγιο με 80 διαθέσιμα κρεβάτια,καθώς επίσης και μια επιλογή από εγκαταστάσης όπως εστιατόρια,cafe bar και αναψυκτήριο.

Χρήσιμα τηλέφωνα:

Αστυνομία:24610-23142

Νοσοκομείο:24613-52600

Χιονοδρομικό Κέντρο:24280-73400

 

Τεχνικά-Χαρακτηριστικά

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του χιονοδρομικού κέντρου.

Επισκεφθείτε

Διαμονή-Φαγητό

Καιρός

Ο Καιρός στo Πήλιο

Χρήσιμα Links