Χιονοδρομικό Κέντρο Λαϊλιά

 

 

Σε μία απόσταση 24χλμ. από την πόλη των Σερρών και στο τέλος μια υπέροχης διαδρομής όπου το φυσικό τοπίο αλλάζει συνεχώς εκτείνεται ένα ψηλό δάσος οξιάς και πεύκης,το δάσος του Λαϊλιά.

Το δάσος του Λαϊλιά είναι ένα μέρος που αξίζει κανείς να επισκεφθεί καθ'όλη τη διάρκεια του έτους.Θεωρείται ένας μοναδικός παράδεισος με χιλιόχρονη παράδοση και ιστορία.

Το χιονοδρομικό κέντρο στη βόρεια πλευρά στα 1600μ.πάνω από το επίπεδο της θάλασσας,είναι η επιπρόσθετη ανταμοιβή γι αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν την άθληση με την αναζοωγόνηση σε ένα από τα ωραιότερα μέρη της χώρας.

Η θέα από το περίπτερο είναι το λιγότερο καταπληκτική.Στο ισόγειο του περιπτέρου λειτουργεί εστιατόριο,στον πρώτο όροφο λειτουργεί καφετέρια και στον δεύτερο όροφο είναι τα γραφεία και τα δωμάτια για τους σκιέρ που θέλουν να διανυκτερεύσουν εκεί.

Η χιονοδρομικλη πίστα έχει μήκος 1000μ.,και λειτουργεί και αναβατήρας ο οποίος εχει μήκος 850μ.και μπορει να εξυπηρετήσει 700 άτομα την ώρα.Κάθε χρόνο διοργανώνεται ένα πλήθος αγώνων,γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους νέους να αποκτήσουν εμπειρίες από χειμερινα αθλήματα.

Χρήσιμα τηλέφωνα:

Αστυνομία:23210-22199

Νοσοκομείο:23210-55700

Χιονοδρομικό Κέντρο:23210-62400

 

Τεχνικά-Χαρακτηριστικά

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του χιονοδρομικού κέντρου.

Επισκεφθείτε

Διαμονή-Φαγητό

Καιρός

Ο Καιρός στo Λαϊλιά!

Χρήσιμα Links